Este o mamă puternică, o soție model și o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă asta, însă, frumoasa soție a lui Alexandru Manciu mai este și un om sufletist, care nu poate trece indiferent pe lângă durerile altora. Astăzi, Olga Manciu a lansat un strigăt al sufletului, „o avalanșă intenționată” prin care îndemnă internauții să fie empatici cu alți oameni și să acorde regulat susținere psihologică tuturor celor care au nevoie de asta. „Nimeni nu este imun”, subliniază Olga.

Olga Manciu recunoaște că mesajul pe care l-a distribuit astăzi, în spațiul virtual, este unul dintre cele mai lungi, din câte au fost împărtășite până acum. După ce îl veți citi, însă, veți înțelege că este și unul dintre cele mai empatice și altruiste mesaje pe care Olga le-a distribuit până acum prietenilor săi virtuali.

Veți conștientiza, de asemenea, de ce zicea actrița Meryl Strip: „Cea mai mare înzestrare a fiinţelor umane este că avem puterea de empatie.”

 

„Pentru toți prietenii mei, fie că sunt apropiați, fie că sunt ocazionali, doar așa. Aceasta este una dintre cele mai lungi postări pe care o voi face vreodată, și, totodată, una dintre cele mai reale.

Fiecare va trece la un moment dat prin clipe grele. Viața nu este ușoară. Doar ceva la ce să vă gândiți. Știați că oamenii care sunt cei mai puternici, sunt de obicei cei mai sensibili? Știați că oamenii care manifestă cea mai mare bunătate sunt primii care sunt rău tratați? Știați că cei care au grijă de alții tot timpul sunt de obicei, cei care au cea mai mare nevoie de ajutor? Știați că cel mai dificil este de spus trei lucruri sunt: Te iubesc, Îmi pare rău și Ajută-mă?

Uneori, doar că pentru o persoană pare fericită, trebuie să privești dincolo de zâmbetul ei pentru a vedea cât de multă durere poartă. Pentru toți prietenii mei care trec prin unele momente grele chiar acum – haideți să începem o avalanșă intenționată.

Toți avem nevoie de intenții pozitive chiar acum. Dacă nu voi vedea numele vostru, voi înțelege. Aș vrea să vă cer, prietenii mei, oriunde ați putea fi, să dați copy-paste acestei postări și timp de o oră să acordați susținere tuturor celor care au probleme familiale, probleme de sănătate, probleme la locul de muncă, griji sau pur și simplu nevoia de a ști că cuiva îi pasă.

Faceți-o pentru noi toți, pentru că nimeni nu este imun. Sper să văd această postare pe peretele prietenilor mei doar ca și o susținere morală. Știu că unii o veți face!!!! Eu am făcut-o pentru un prieten și știu că și voi o veți face. Va trebui să dați copy-paste NU să distribuiți…”, a comunicat, astăzi, Olga, într-un mesaj virtual. 

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: