Olga Manciu și familia sa au plecat de ceva vreme în Londra, acolo unde își doresc să-și înceapă viața de la capăt. Olga a rămas activă pe pagina sa de Instagram și ține legătura cu cei 44 de mii de urmăritori pe care îi are, dar iată că în ultimul timp aceasta a observat o scădere drastică a impactului pe care îl au publicațiile sale. 

Olga are o nedumerire pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi.

„INSTAGRAM – dezamăgire sau realizare? Această postare nu este o plângere pe ceva sau cineva, dar e analiză a cifrelor și a activității instagramului în sine”, își începe Olga Manciu mărturisirea.

„Mi-am dorit să fac o postare lungă și informativă, dar realizez că voi oricum nu citiți. Majoritatea din voi nici măcar un Like nu pun, nemaivorbind de comentarii sau share. Eu mereu mă simțeam mândră de familia mea online pentru că era activă, pozitivă, analitică și tare receptivă. Dar ceva a mers nu așa, din câte eu observ. Și încerc în fiecare zi să găsesc răspuns la această întrebare, pentru că mă simt cumva vinovată.

Poate vă dezamăgește că eu am plecat din Moldova? Da, am plecat, dar am rămas aceeași. Ba mai mult, am devenit mult mai caldă, mult mai atentă și mult mai recunoscătoare. Poate faptul că nu fac concursuri cu mii de 💸 sau 🚗? Da, NU am făcut niciodată și nu pentru că sunt împotriva lor, dar pentru că nu mi s-a propus niciodată ceva calitativ și care să fie cu adevărat interesant pentru urmăritorii mei. Poate faptul că nu am poze tare „fashion” sau nu sunt siliconată toată, sau nu am o viață de lux? Dar nici NU mi-am dorit niciodată așa content care absolut deloc nu mă reprezintă. Eu sunt un om de rând ca și toată lumea, doar cu un pic mai multă rezonanță sau „nume” – pe care l-am muncit și a fost nevoie de ani de zile pentru a mă afirma.

Sau totuși adevărul este că eu nu vă mai sunt utilă? Și eu îmi asum că vina e a mea. Doar că nu găsesc esența. Zilnic văd cum oamenii care, de fapt, nu au nimic util pe paginile lor, sunt invadați de mii de urmăritori, care sunt probabil captivați de imagini frumoase, viață luxoasă, bârfeală, prostie sau daruri generoase – nu găsesc răspunsul sigur, dar la ceva se prind. Și culmea că acești oameni sunt idealizați și cică un exemplu pentru alții.

Pe când mulți dintre cei de la care chiar ai ce învăța, oamenii care promovează valori și utilitate, nu sunt intesanți și urmăriți în masă, nu sunt susținuți și apreciați la justa lor valoare. Și de aici apare nedumerirea mea și multe întrebări care rămân fără răspunsuri.  Sunt curioasă de părerea voastră la acest subiect”, a încheiat Olga.

Postarea Olgăi a stârnit multe păreri din partea internauților, aceștia au fost de acord cu faptul că pe Instagram nu sunt mereu apreciați oamenii cu un content valoros, iar alții au încurajat-o să continue și că nu totul se rezumă la numărul de like-uri.

Sursa foto: Instagram.com