Olga Manciu a dezvăluit într-o scrisoare către Moș Crăciun, care sunt cele mai frumoase lucruri ce i s-au întâmplat în 2018 și ce așteaptă în 2019 pentru a se simți împlinită. Este vorba despre o scrisoare-cofesiune.

Olga își continuă seria de confesiuni, de această dată venind cu o recapitulare a tot ce i-a oferit anul 2018, dar și cu cele mai importante lucruri pe care le așteaptă de la anul care vine.

„Dragă Moș Crăciun…

Această confesiune ți-o scriu ție! Anul 2018 a fost unul atât de plin cu tot spectrul de întâmplări, emoții și trăiri! Nu am fost eu cea mai cuminte fată, dar totuși unele lucruri le-am realizat. Să știi că am crescut, semnificativ. M-am maturizat pe interior. Am înțeles că viața este minunată, chiar dacă nu merge totul prea bine uneori. Am început să citesc, ceea ce înainte nu prea iubeam să fac. M-am cunoscut cu meditațiile care mă ajută să trec peste anumite obstacole și, datorită lor, găsesc răspunsuri chiar și la cele mai complicate întrebări. Am înțeles ce înseamnă accepțiunea și nu doar cea de sine, dar și față de oamenii din jur. M-am dezbrăcat de supărări, nu mai vreau să le am niciodată. Ele sunt distructive de cele mai dese ori și traumează sufletul.”, și-a început aceasta scrisoarea.

„Anul acesta, s-a produs o metamorfoză importantă în mine. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit, chiar dacă greutăți au fost mai multe decât momente glorioase. Dar nu îmi pare rău, ba mai mult, am senzația că am prins și mai mult la puteri, încredere și înțelepciune. Mi-a adus anul acesta și oameni noi, care îmi suplinesc zi de zi paharul sufletului cu dragoste și căldură. Și nu pot să nu mă bucur de asta. Să știi că foarte mult îmi iubesc prietenii, cu care anul acesta puțin ne-am văzut… și mii dor de ei, foarte tare. Dar asta e viața de om mare. Oricum fiecare dintre ei are un loc aparte în cartea vieții mele. Iar mie nu-mi rămâne decât să continui să îi iubesc și să le transmit zilnic câte o rază de căldură. Sper că ei asta simt”, își continuă destăinuirea Olga.

„Am lucrat mult. Atât de mult, încât nici în vacanță nu am fost. Și tare aș vrea! Dar nu-i nimic, reușesc în 2019, da??? Sunt foarte mulțumită pentru absolut tot ce mi să întâmplat. Un singur lucru e cu regret. Prea puțin timp am avut pentru familia mea. Și aici chiar nu am dreptul la nici o scuză. Știu că am greșit!

Sunt o norocoasă fiindcă încă un an l-am petrecut cu EL @alexmanmd – Bărbatul care e totul pentru mine. Cel mai minunat om de pe planetă!”, este mesajul plin de recunoștință și dragoste pentru soțul său.

„Să știi Moșule, că el merită multe daruri de la tine fiindcă a muncit tare mult și a îndurat de toate în acest an! Și desigur că băiețeii noștri: Damian, Matei și Vlăduț! Luminițele zilelor noastre, cei care știu a iubi fără a cere ceva înapoi. Pentru ei vreau doar sănătate, pe bune.

Dar să știi că anul acesta am simțit fericirea la cel mai înalt nivel. Fericirea care m-a făcut să zbor uneori! Sunt o femeie fericită Iubesc și sunt iubită! Deci ce mi-aș mai putea dori?

Eu, de fapt, nu cred că mi-aș putea dori ceva mai mult decât am, fiindcă știu că totul vine la timpul lui. Dar totuși, vreau ca în anul următor să știu că oamenii vor deveni mai buni, vor fi mai înțelegători, mai sinceri și vor începe în sfârșit să iubească ceea ce au. Vreau să știu că va fi pace, liniște și muuuuultă dragoste. Și cel mai mult îmi doresc, nimeni niciodată să nu se mai îmbolnăvească! Iar restul scopurilor pe care mi le-am pus, eu le voi realiza singură pentru că știu că o să pot! ”, și-a încheiat Olga scrisoarea.

Voi ce regrete și dorințe aveți? I-ați scris scrisoare Moșului?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: 5 trucuri pentru un machiaj de sărbători fără retuș de la Olga Manciu