Un Crăciun fără retuș – aceasta ar trebui să ne fie deviza pentru sărbătorile de iarnă, fie că este vorba despre petrecerile cu familia sau cele tip corporate. Ne dorim să arătăm impecabil să nu ne facem griji că avem nevoie de vreun retuș, iată de ce am apelat la make-up artista Olga Manciu. Olga vine cu câteva trucuri și produse care nu te vor lăsa în pană la petrecerile de iarnă.

O piele imaculată – e clar că asta ne dorim în sezonul rece. Vă recomand fondul de ten ExtraLasting de la Avon. Acesta oferă cu până la 18 ore de acoperire, hidratează și absoarbe excesul de sebum – veți putea dansa și vă distra fără prea multe griji.

 

Nu uita să oferi tenului strălucire cu ajutorul unui iluminator holografic.

 

Neapărat folosiți o bază pentru machiajul ochilor – aceasta prelungește rezistența fardului și previne prelingerea acestuia în pliurile pleoapelor. Abia apoi puteți aplica fardurile preferate, fie că sunt colorate sau în nuanțe clasice. Nu uitați regula – lăsați bazei timpul necesar pentru a se impregna în piele.

Un machiaj festiv „cere” gene lungi și accentuate. Un astfel de efect îl poți obține datorită unei mascara care să ofere volum și rezistență – mark. Big&False Lash. O privire irezistibilă și un machiaj spectaculos vă este garantat.

 

Rujul este cartea noastră de vizită! Olga recomandă un ruj mat, anume pentru rezistența sa și intensitatea de catifea. Pentru un eveniment de seară poți alege un ruj mat cu efect satinat, care va arăta mai festiv”, ne spune Olga Manciu, make-up artistă oficială Avon Moldova.

 

Tu ce trucuri pentru un machiaj de sărbători ai?

P