Parcă mai ieri anunța despre faptul că familia lor s-a mărit cu încă un membru, iar astăzi, Olga Manciu sărbătorește un an de când este mamă la puterea a treia. Despre frumosul eveniment a anunțat pe contul său de Instagram, acolo unde a delectat internauții cu un filmuleț adorabil în care apare mezinul, Vladimir.


Pentru că este cel mai mic, Vlăduț este adorat de ambii părinți, dar și de frățiorii săi mai mari, cei care au grijă să îi ofere toată atenția. Astăzi, la împlinirea unui anișor de viață, piciul familiei Manciu a primit sute de urări, iar Olga nu a uitat să posteze și ea un mesaj extrem de emoționant:

„El este fericirea noastră! El este copilul soarelui. Deși e foarte micuț încă, reușește prin minune să ne unească și să ne facă fericiți în fiecare zi, cu fiecare zâmbet! La mulți ani, iubirea noastră, atât de mică, dar atât de mare! Noi te iubim până la cer și mai departe! Tăticu + Mămica + Damian + Matei + Vlăduț = O familie mare”, a scris fericita mămică.

Публикация от Olga Manciu (@olga_manciu)

Și dacă unele mame obișnuiesc să își țină odraslele departe de rețelele de socializare, atunci Olga nu ratează vreo ocazie de a publica imagini sau video-uri amuzante cu micuții săi. Admiră mai jos câteva dintre ele.

Amintim că Olga Manciu l-a născut pe Vladimir pe cale naturală, la o clinică privată din Capitală. Soții Manciu mai au doi băiței, gemenii Matei și Damian.

Foto: Instagram.com