După mariajul eșuat cu Dmitrii Tarasov și relația încheiată cu scandal cu învingătorul emisiunii „Zamuj za Buzovu”, fanii vedetei își fac griji că aceasta nicicum nu-și poate găsi jumătatea. Cu ultimele postări pe Instagram, Olga a arătat că lucrurile nu stau chiar atât de rău. 

Nu este un secret că Olga Buzova este o femeie curtată, dar din cauza dezamăgirii în dragoste, este mai mereu singură. Deși în trecut presa i-a tot atribuit relații cu mai multe persoane cunoscute din showbiz-ul rusesc, printre care și Timur Batrudinov, niciuna dintre acestea nu s-a adeverit.

Totuși vedeta TV și mai nou interpreta, Olga Buzova are o relație extrem de specială de prietenie cu unul din foștii săi iubiți. Este vorba despre Timofei Maiorov care a însoțit-o la nunta unor prieteni, stârnind astfel suspiciuni că între ei se întâmplă ceva.

Olga și Timofei au fost de nedespărțit toată seara, ca mai apoi să fie surprinși înotând împreună în piscină. Aceasta se înțelege atât de bine cu el, încât îl numește pe bărbat „fostul ideal”.

Cei doi au fost împreună încă în 2009, iar relația lor a durat doar câteva luni. Deși s-au despărțit, Olga și Timofei au rămas în relații bune și nu o dată și-au declarat prietenie veșnică.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Buzova a vrut să o plagieze pe Jennifer Lopez, dar s-a făcut de râs (Foto\Video)

Distribuie articolul: