Olga Buzova a divorțat de Dmitry Tarasov în 2016, după aproape cinci ani de mariaj. Ea recunoaște că motivul despărțirii a constant în numeroasele trădări din partea fotbalistului.

Foto: peopletalk.ru

Acum, Olga a recunoscut într-un interviu că nu-și regretă trecutul ei și nu urmărește viața fostului soț, spre deosebire de Tarasov. „Dima încă își amintește de mine, se uită la fotografiile mele, le folosește”, a spus Buzova.

Apoi vedeta a adăugat că îi este milă de noua soție a lui Tarasov, Anastasia Kostenko: „Toți foștii se hrănesc datorită numelui meu de familie. Nu-mi pare rău, cel mai important lucru este că oamenii sunt fericiți și sănătoși. Și dacă Dima are nevoie de bani și aceasta este singura modalitate de a câștiga bani, atunci lăsați-l”, a declarat ea.

Foto: mag.one/

Vorbim despre maratonul lui Tarasov, unde el vorbește despre relații ideale. Și unde se pare că menționează și căsătoria lui cu renumita prezentatoare. În același timp, Buzova crede că rețelele de socializare le-au distrus familia.

Vă amintim că după divorț Olga a intrat într-o relație cu Dava, unde a stat timp de aproximativ un an și jumătate, dar în ianuarie 2021, vedeta a anunțat că s-a despărțit de acesta, vorbind despre trădare și bătăi.

Foto: perfecte.md

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: