Au demonstrat deja că dragostea lor poate rezista timpului și stilului activ de viață. Olga Busuioc ne-a mărturisit ce înseamnă o căsnicie fericită, bazată pe încredere și înțelegere. Soțul ei, Igor Stribițchi este echilibrul ei, iar felul în care l-a descris ne-a convins că ambii au reușit să-și construiască o lume a lor, comună, armonioasă și plină de dragoste.

Viața mea este la fel de plină cum și până la căsătorie. Întotdeauna spun că Dumnezeu mi-a dat un soț ideal pentru mine. Eu sunt foarte fericită și încerc să păstrez acest moment și să contribui la fericirea noastră comună. Știi, când o persoană este predestinată de cel de Sus, probabil nu trebuie foarte mult să cauți explicații.

Când am spus „Da!” unul altuia, știam foarte bine unde mergem și ce ne așteaptă înainte. Trucuri? Bineînțeles că încerc să fiu o soție grijulie, să arăt bine, să gătesc să îl surprind cu ceva, să nu ne mănânce rutina. Noi încercăm să primim plăcere din lucruri mărunte zi de zi. Pentru noi cea mai mare bucurie e să fim împreună, să găsim acele două ore în care să savurăm în doi din ele.

Avem puține situații în care noi nu ne înțelegem. Este important să fim inteligente, niște soții înțelepte și cineva dintre noi să cedeze. De obicei Igor cedează. Spun că am un soț de aur. El este balanța mea, e jumătatea mea.

Și exită un echilibru între noi. Eu în general spun că succesul relației este echilibrul între plus cu minus sau un om mai temperamental și, respectiv, un om mai echilibrat.

El mă completează și mă face fericită cu lucruri simple.

Dacă bărbatul este deștept, o să facă femeia cu siguranță fericită.

Ne dorim copii foarte mult și ambii spunem că atunci când o să ni-i dea Dumnezeu, o sa fim foarte fericiți. Fericirea noastră o să fie completă.

 

Distribuie articolul: