Este originară din Călărași și e solicitată tot mai des să cânte la evenimente corporative, iar sfârșitul lui 2015 i-a adus o realizare spre care a tins chiar dacă nu a avut posibilitatea să-și facă studii la Conservator. Tânăra interpretă Olesea Pușcaș s-a lansat oficial în lumea muzicii cu un cover pentru cântecul popular al tuturor românilor din Bucovina. Tânăra a ținut să lanseze și un videoclip frumos, filmat în mai multe locuri pitorești din țară. Asta, însă nu pare să fie decât începutul! Olesea planifică să lanseze, în scurt timp, propriile melodii de muzică populară.

Cum se întâmplă că studiind Filologia, ai ajuns, totuși, să faci ceea ce îți place: muzica? De când îți explorezi aptitudinile și de la cine ai moștenit această voce?

Am făcut studii în Filologie deoarece nu am avut posibilitatea să studiez la Conservator. De mic copil, mă știu cântând și vocea mea am moștenit-o de la bunica, a fost și ea filmată în videoclip.

În ce context a apărut ideea de a realiza un cover pentru piesa „Cânt cucu-n Bucovina”? De ce anume această piesă?

Am ales să fac un cover pentru „Cântă cucu-n Bucovina”, deoarece este o piesă dragă sufletului meu și pentru că este cea mai solicitată la evenimentele la care sunt invitată să cânt, de obicei.

fwe

Care crezi că este mesajul pe care îl transmiți lumii prin această piesă?

Arată cât de mult îmi iubesc poporul și meleagurile…

Ești solicitată să cânți și în cadrul evenimentelor corporative? Cât de ușoară sau grea este, pentru tine, această muncă?

Desigur, sunt solicitată des la evenimente corporative, având în spate 9 ani de experiență în acest domeniu. Îmi place enorm această muncă, o fac din tot sufletul meu, dăruiesc lumii emoții pozitive și chiar lacrimi. Munca nu este grea atunci când omul iubește ceea ce face!!

12242198_2077192949085950_2102820347_n

12273162_2077193005752611_275759648_nCoverul tău este însoțit și de un videoclip. Este primul clip din cariera ta. Ce pași au fost cei mai grei, atunci când ți-ai asumat această provocare?

Încurajată de mulți prieteni, am decis și mi-am spus că e timpul pentru unele schimbări în cariera mea. Este primul meu videoclip oficial, cu care mă îndrept în domeniul muzicii.

Dificultăți, în timpul filmarii videoclipului, nu am avut, și nici n-am simțit că există pași grei. Mi-a plăcut foarte mult acestă primă experiență și nu mă voi opri aici.

Există oameni cărora ai vrea să le mulțumești pentru succesul pe care l-ai obținut până în prezent? Le poți lăsa un mesaj.

Există oameni cărora vreau să le mulțumesc pentru succesul meu. În primul rând, n-am să uit niciodată începutul carierei mele muzicale și țin foarte mult să-i mulțumesc domnului Alexei Chirica, căci de aici a început totul.

În prezent, aduc mari mulțumiri domnului Gicu Cimbir, care mi-a recomandat să fac mult mai mult decât făceam. Mari mulțumiri îi aduc și Alisei Capbatut, care a filmat și a montat acest videoclip frumos. Desigur, vreau să le mulțumesc mamei și bunicii mele, care s-au filmat și ele în videoclip.

Ce vise mari ți-ai aumat să realizezi în ultimii ani? Te vezi tot în industria muzicală?

Cu siguranta acesta este doar un inceput în showbizul autohton. Pentru anul viitor, pregătesc o piesă proprie.

Foto: Arhiva Personală, captură video