Emoțiile au atins cote maxime ieri, în cadrul marii finale a emisiunii-concurs „Uite cine dansează”. Învingători au fost aleși nimeni alții decât Olesea Nespeac (Micula) și Marius Manole - un cuplu care a muncit pe rupte pe parcursul tuturor celor 10 săptămâni de concurs. Unde vor merge banii pe care i-au câștigat, aflați mai jos.

A fost mare nebunie, ieri, pe scena de la „Uite cine dansează”. Alături de Olesea și Marius, în finală au evoluat Liviu Teodorescu & Marica Derdene, dar și Alex Velea, alături de coregrafa basarabeană Ecaterina Dosan.

Cât despre învingătorii primului sezon, Olesea Nespeac și Marius Manole au ieșit ieri pe scenă mai întâi cu un număr de tango/paso doble, pe coloana sonoră a piesei „Smells Like Teen Spirit”, de Nirvana, iar felul în care au dansat a lăsat mască toți telespectatorii.

A urmat a doua probă, cu numere rupte din basme, unde echipele au combinat stilurile rumba, vals, slowfox sau cha cha. Anume publicul a decis care dintre cupluri avea să obțină cele mai multe voturi.

Învingătorii au ridicat tot aseară și cecul în valoare de 100 de mii de EUR, iar acesta va fi donat fundației Hope and Homes for Children. Sute de copii din România vor rămâne acasă, alături de părinții lor, datorită acestor bani.

„Mă bucur foarte tare pentru că premiul merge unde merge. Mai nou, sunt ambasador pentru Hope and Homes for Children. Mulțumim juriului care a fost tolerant și delicat. Mulțumesc colegilor. Ne vedem în sezonul 2”, a spus Marius, după ridicarea trofeului.