Cu doi ani în urmă, Oleg Spînu își cucerea inimile a milioane de români pe scena talentelor. În calitate de jurat la “Românii au talent”, Andra i-a făcut atunci o invitație de nerefuzat, iar adolescentul a ajuns să cânte pe marile scene în cadrul concertului “Tradițional 2”, scrie protv.ro.

Recent, Oleg Spînu s-a numărat printre invitații artistei la concertul susținut pe Arena Wembley din Londra.

Una dintre cele mai iubite cântărețe din România a uimit peste 12.500 de spectatori în cadrul concertului live „Tradițional 2″ pe OVO Arena Wembley, în 17 martie 2024. Cu un show ce a durat trei ore, Andra a devenit primul artist român care performează în această locație emblematică, marcând un succes răsunător în cariera sa.

Oleg Spînu, prima reacție după ce a cântat alături de Andra pe Arena Wembley
Adolescentul de 16 ani a postat mai multe imagini spectaculoase de la concertul Andrei de pe Arena Wembley din Londra.

„A fost ceva ireal! Mulțumesc @andra pentru această onoare să fiu alături de dumneavoastră în acest deosebit Turneu ,,Tradițional 2’’.Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat și să știți că sunteți o femeie de milioane!”, a scris Oleg în dreptul fotografiilor care au adunat zeci de comentarii.

Un băiat talentat și cu o educație aleasă! Se vede prin felul în care o descrii pe talentata nostră @andra, dar nu în ultimul rând prin felul în care te-ai prezentat la Românii au talent! Meriți tot ce trăiești!”;

„Ce frumos! Poate, o ocazie unică în viață!”;

„Andra, ești un geniu și ești de o bunătate rar întâlnită, iar copilul ăsta este un talentat cu bun simț și frumos!”, sunt câteva dintre mesajele postate pe contul de Instagram al lui Oleg Spînu.

Într-o altă postare în care apare îmbrățișând-o pe Andra, Oleg Spînu a scris:

„Când ies pe scenă alături de dumnevoastră, îmi deveniți a doua mamă”.

Oleg va cânta din nou alături de Andra în cadrul turneului „Tradițional 2”. Următoarea oprire este programată pe 6 aprilie în Stuttgart. Apoi, Andra va urca pe scenă de două ori la Sala Palatului, în București, pe 27 și 28 aprilie 2024, în apropierea sărbătorii de Paște.

Oleg Spînu, pe podium în marea finală Românii au talent 2023
Oleg Spînu a ajuns până în marea finală Românii au talent a sezonului 13. Adolescentul a oferit publicului momente memorabile pe scena talentelor. În marea finală, Oleg Spînu s-a clasat pe locul al treilea.

Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”, i-a spus Andra imediat după prestația din marea finală.

Distribuie articolul: