OLD FRIENDS după Yuan Zhi: un nou spectacol prezentat în cadrul Bienalei Teatrului Eugene Ionesco 2023 de către Happytogether, Dreamcast studio, CHINA.

Piesa spune povestea a doi „prieteni vechi”, Ma Dayun și Li Xiaoxiang, care nu s-au văzut de mulți ani, dar s-au întâlnit accidental și, astfel, au pornit într-o călătorie cu totul specială de redescoperire a prieteniei și a frumuseții adevărate a vieții.

Combinând formele tradiționale de lectură cu tendința actuală a reprezentării „imersive”, echipa de proiect a spectacolului desfășoară o lectură captivantă la fața locului, realizată în teatrul de sunet. Utilizarea instrumentelor multimedia a transformat performanța „lecturii” într-o sărbătoare a „acțiunii”.

 

Despre compania Happytogether

Happytogether este un brand de schimb cultural și artistic operat de Dreamcast studio. În prezent, acesta desfășoară cu succes multe evenimente de lectură a scenariilor. Să citim împreună scenariul clasic, să simțim împreună frumusețea concepției artistice create de scenariu și un alt tip de viață. Sperăm că mai mulți creatori își pot împărtăși creațiile sub formă de citire a scenariului, că ei pot promova dezvoltarea lucrărilor originale pentru a atinge un înalt nivel al performanței.