După 7 ani ani împreună, povestea de dragoste între Kim Kardashian și Kanye West este tot mai aproape de sfârșit. Recent, în mediul online s-a aflat despre faptul că bruneta a depus, oficial, actele la divorț! Care este cauza separării și cum a reacționat Kanye află mai jos.

Kim Kardashian intenționează să se separe în mod oficial de Kanye West. Potrivit documentelor, Kim cere custodia comună a copiilor (North de 7 ani, Saint de 5 ani, Chicago de 3 ani și Psalm de un an și jumătate). Cei doi vor trebui, de asemenea, să decidă cum împart proprietatea dobândită în comun.

Despărțirea a fost prietenoasă, nu există nicio dramă între ei”, a spus un insider din anturajul cuplului. „În același timp,„ prietenoasă” nu înseamnă„ fericită”, dar însemnă că ambii se comportă matur”.

„Kanye până în ultimul moment nu a vrut să divorțeze, dar acum s-a împăcat cu realitatea și într-o conversație cu un prieten a spus că aceasta este o zi întunecată pentru el”, a adăugat insiderul. – Cât despre Kim, ea este acum cu familia ei. Este bine. Este tristă, dar gata să meargă mai departe”.

Kim simte că a făcut tot posibilul să-l salveze pe Kanye. Aceasta se gândea de multă vreme la divorț, dar sperase că vor rezolva cumva lucrurile. În ultimele câteva săptămâni a devenit clar că între ei nu mai poate exista nimic. Se pare că cei doi sunt prea diferiți și au idei diferite despre viitor.

Amintim că problemele îm relație lui Kim și Kanye au început în vara trecută, când rapperul a declarat public că, în timpul primei sarcini, Kim a vrut să avorteze. Declarațiile lui ulterioare potrivit cărora Kim ar fi încercat să-l închidă pe Kanye cu un medic într-o cameră pentru a-l face să tacă au provocat o mulțime controverse. În cele din umrmă, Kim s-a văzut nevoită să recunoască că soțul ei suferă de o tulburare bipolară de personalitate.

La scurt timp după evenimentele mai sus menționate, Kim și-a angajat o avocată care să o ajute cu procesul de divorț. Menționă că cei doi au sărbătorit Crăciunul și Anul Nou separat, precum și Ziua Îndrăgostiților. Conform unor zvonuri Kanye ar locui de câteva luni la o fermă din Wyoming, în timp ce Kim și copiii ei au rămas în Los Angeles. Se așteaptă ca, Kim să dezvăluie mai multe detalii despre divorțul ei de Kanye în ultimul sezon al reality show-ului „The Kardashians”.

Sursa: Glamour.ru