O întâlnire frumoasă, plină de informații utile pentru urmăritoarele ea.md, a avut loc în acest weekend cu medicul obstretician – ginecolog Elena Parpauţ. Partenerul general al offline-ului a fost Farmacia Familiei. Prin slogan-ul: Cu grijă pentru sănătatea familiei”, Farmacia Familiei reprezintă un spațiu unde ești tratat cu grijă, unde pacienții pot oricând să vină pentru sfaturi și soluții de sănătate – îngrijire și igienă pentru fiecare membru al familiei.

Participantele au avut ocazia de a primi informații utile de la specialistă, iar ulterior au urmat și o sesiune de întrebări – răspunsuri. S-a discutat despre cele mai importante consultații la care trebuie să meargă o femeie, care-s potențialele probleme și provocări la conceperea unui copil, care e importanța consumului de vitamine pentru corpul unei femeilor, apariția miomului uterin și multe alte subiecte de inetres pentru sănătatea feminină.

Specialista a mai vorbit participantelor despre cât de important este screeningul și de ce ar fi bine de făcut regulat acest test. La fel, în cadrul întâlnirii a mai fost abordată și necesitatea Testului Papanicolau și care este cea mai benefică perioadă pentru realizarea acestui test.

Aducem mulțumiri partenerilor:

  • Farmacia Familiei pentru suprize plăcute pentru femeile ce au grijă de sănătatea lor!

  • Corso Pizza –  Vă propune un gust autentic de pizza, care are un blat subțire și e coaptă cu pasiune, în cuptor cu lemne. Echipa Corso acordă o deosebită atenție calității produselor și mereu sunt în continuă îmbunătățire.

  • MoonGlow – Echipa care vrea să te simți încrezătoare, atrăgătoare și în armonie cu tine însăți. Aceasta este misiunea MoonGlow, care vine constant cu produse premium, care te fac să zâmbești în fiecare zi.

Mulțumim tuturor participanților și partenerilor și vă îndemnăm să rămâneți cu ochii pe pagina noastră pentru că urmează alte offline-uri cu multe daruri și informații de valoare!

Distribuie articolul: