Este pasionat de dansurile populare, dar se poate mândri cu o voce remarcabilă. La doar 22 de ani, Viorel Grecu, un tânăr din Moldova, a reușit să facă senzație la Vocea României. Acesta a întors patru scaune, iar antrenorii au luptat pentru el până în ultimul moment.

„Pentru mine muzica este ceea ce trăiesc, ceea ce simt. Muzica este ceea ce mă face să redau emoțiile mele pentru toți din jur. Eu cred că muzica unește inimile”, a declarat Viorel Grecu.

1

Tânărul a interpretat piesa „Radioactive” din repertoriul recunoscutei trupe americane „Imagine dragons”, iar alegerea l-a cucerit cel mai mult pe Smiley:

„Ieri veneam dinspre Rădăuți, de la concert și ascultam Imagine Dragons. Și mă gândeam cât de mult mi-ar plăcea să vină cineva să cânte o piesă de-a lor”, a spus Smiley.

5

Totuși, cel care a apăsat primul pe buton a fost Marius Moga, urmat de Tudor Chirilă, Smiley și Loredana. Toți patru s-au bătut la propriu pentru a-l avea în echipă pe Viorel.

Mie mi-a plăcut foarte mult siguranța ta și faptul că ai fost tot timpul foarte sigur pe note. Atunci când am simțit că e nevoie de mai mult, ai dat mai mult. Îmi vin în cap foarte multe piese pentru tine și mi-aș dori tare de tot să fii la mine în echipă. Te văd și pop și rock. Mi se pare că ești foarte versatil și aș vrea foarte mult să lucrez cu tine ca să pot să mă joc cu calitățile tale”, a încercat să îl convingă Tudor.

Viorel, ești un flăcău drăguț, un moldovean drăguț. Acolo zace un talent foarte mare, dublat de o carismă extraordinară. Eu sunt deschisă, sunt aici și te aștept”, a adăugat Loredana.

6

Viorel Grecu s-a dovedit a fi extrem de emoționat pentru faptul că a reușit să întoarcă toate scaunele. Deși toți antrenorii au avut doar cuvinte de laudă în adresa sa, basarabeanul a decis că vrea să continuie în echipa lui Marius Moga, cel din urmă remarcând faptul că cei din Moldova sunt extrem de pregătiți la capitolul interpretare impecabilă: „Toți care vin din Chișinău au părut că au fost mai concentrați, s-au antrenat ca și cum ar fi atletism. I-am apreciat pentru asta”.

9

Urmărește evoluția lui Viorel Grecu mai jos.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: