După ce intepreți precum Marcel Roșca sau Olga Verbițchi au făcut furori la concursul X Factor, demonstrând abilități artistice complexe, șirul vocilor puternice continuă. Tânăra moldoveancă Anastasia Jantîc a putut fi admirată aseară în cadrul audițiilor, iar prestația ei a reușit să ridice în picioare o sală întreagă.

Anastasia a ales să cânte piesa „Stone cold” din repertoriul lui Demi Lovato. Tânăra are planuri mari de viitor, pentru care muncește foarte mult:

„Eu sunt altfel. Eu știu foarte bine ce îmi doresc. Asta este foarte important. Visul meu este să devin un star internațional”, a mărturisit interpreta.

Prestația Anastasiei Jantîc a fost apreciată de către toți membrii juriului, în special de Carla’s Dreams, care, de altfel o cunoaște.

„A fost foarte, foarte bine. Anastasia, big surprise”, a spus Carla’s.

Și Horia Brenciu a fost marcat de interpretarea moldovencei, iar propunerile de colaborare nu au întârziat să apară. Artistul nu exclude faptul că o va invita pe Anastasia în trupa lui.

„Bine ai venit la x factor. Din partea mea ai un „Da””, a încurajat-o Horia Brenciu.

„Draga mea, pentru un concurent ca tine oricând e „Da”. Nu am cuvinte”, a adăugat Delia.

Anastasia a primit încă doi de „Da” din partea lui Ștefan Bănică și Carla’s Dreams, fapt pentru care a fost calificată în etapa următoare.

 

Foto: Facebook.com, captură video

Distribuie articolul: