Anunț neașteptat din partea unei cântărețe cu o carieră în ascensiune. Este vorba de Nicki Minaj, care a anunțat faptul că se retrage din industria muzicală. Aceasta și-a anunțat retragerea pe contul de Twiter. 

Cântăreața a luat această decizie pentru că își dorește să își întemeieze o familie.

Cântăreața nu a dat foarte multe detalii, însă speră ca fanii ei să o înțeleagă și să îi fie alături și de acum încolo. „Am decis să mă retrag şi să îmi formez propria familie. Ştiu că sunteţi fericiţi acum”, a scris cântăreața pe rețeaua de socializare Twitter.

Ne întrebăm dacă nu cumva Nicki este însărcinată, iar acesta să fie motivul pentru care a luat această decizie. Până acum vedeta nu a confirmat acest lucru.

În urmă cu o lună, ea a anunțat că se va căsători cu partenerul ei, Kenneth Petty. Nicki Minaj și Kenneth Petty au început să se întâlnească în decembrie 2018, iar anunțul conform căruia cei doi s-ar căsători a venit în luna iulie.

Nicki Minaj și-a lansat ultimul single, „Megatron”, în luna iulie, iar ultimul album, „Queen” în august 2018. De asemenea, în urmă cu câteva zile, a lansat o melodie în colaborare cu alte doi artiști rap, și anume cu Megan Three Stallio și Ty Dolla $ign.

Distribuie articolul: