La sfârșitul lunii iunie, agenția Gramatic a elaborat un top cu 100 cei mai populari moldoveni de pe Instagram. Din acel top însă lipsea pagina Cristinei Tocarenco - o tânără din Capitală, al cărei cont se bucură acum de aprecierea a peste 11,7 mii de internauți. Aceștia sunt vrăjiți de forma fizică a Cristinei, de profesionalismul și felul în care EA își trăiește viața.

Ei sunt cei mai populari 100 moldoveni de pe Instagram

Cristina Tocarenco are 24 de ani, însă face gimnastică de la 4 ani, iar dans – de la 13. Anume sportul și dansul i-au educat un comportament care se oglindește astăzi și în forma fizică a tinerei. Arată de-a dreptul uimitor, iar „de vină” se face vocația pe care și-a ales-o. Cântărește 52 de kilograme, la o înălțime de 175 de cm. Demnă de podiumuri, nu-i așa?

La Chișinău, Cristina este cunoscută grație activităților pe care le are la Premium Events, Dance Studio Space și Clubul Drive. Da, este animatoare în acest club, însă felul în care își îndeplinește meseria aici vine să spargă stereotipurile existente în societate, cu privire la integritatea animatoarelor.

#ringgirl #fea #kok #k1 #champions #moldova #followme

A post shared by Cristina Tocarenco (@tkrystinav) on

„Niciodată nu am băut, niciodată nu am fumat. Dansul este artă indiferent de scena pe care te afli. Noi ne iubim publicul, oferim energie și emoție. Muncim cu dedicație și seriozitate” – a declarat tânăra, într-un interviu oferit în 2016, pentru Moldnova.

#drivegirl #driveclub #dancer #sport #sportbody #followme

A post shared by Cristina Tocarenco (@tkrystinav) on

Frumoasa chișinăuiancă întreține o relație extrem de frumoasă cu mama sa, pe care o consideră un exemplu.

#sport #sportlife #health #healthygirl #sportbody #followme

A post shared by Cristina Tocarenco (@tkrystinav) on

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Tocarenco subliniază importanța muncii asupra propriului corp. Tânăra publică fotografii în care este surprinsă în călătorii, la serviciu, în sala de sport sau în timpul său liber.

Cristina este sigură că „cele mai minunate momente din viață nu se văd; ele se simt cu inima”. Admirați-o:

#summer #vacation #beautiful #turkey #followme

A post shared by Cristina Tocarenco (@tkrystinav) on

Foto: instagram.com/tkrystinav