O tânără în vârstă de 24 de ani, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar în comuna Corbi din județul Argeș, candidând în această funcție în locul tatălui său, scrie digi24.ro. Potrivit sursei citate, Ana Baciu își propune ca în următorii patru ani să schimbe mobila din birou, pentru că cea a părintelui său nu-i place. De asemenea, ea vrea să dezvolte localitatea din punct de vedere turistic.

Tatăl său, primar în funcție, a lăsat primăria Corbi și a candidat la șefia Consiliului județean Argeș. Fiica primarului a descoperit între timp politica, iar duminică, majoritatea comunității din Corbi a ales-o primar.

Tatăl său, Virgil Baciu, n-a câștigat președinția Consiliului Județean, de aceea își va relua afacerile personale.

De trei ani, la Corbi are loc cel mai mare festival de rock din ruralul românesc. I-au găsit loc pe-un deal și l-au botezat Stonebird Festival. Dave Evans, primul solist vocal al trupei AC/DC, a cântat aici. La fel David L. Reece, de la Accept, și mulți alții, scrie Digi24.

Printre coloși și rockeri, viitoarea primăriță vrea și un stadion. E sigură că la Corbi își poate face loc și-o echipă de fotbaliste.

Distribuie articolul: