O tânără diagnosticată cu sindrom Down a devenit însoţitoare de bord pentru o zi, demonstrând că totul este posibil atunci când îţi doreşti ceva și nimic nu te poate limita. 

Între timp, tânăra de 25 de ani, a devenit ambasador al persoanelor cu dizabilităţi, iar acum a fost invitată la bordul unei aeronave Jetstar pentru a fi însoţitoare de bord pentru o zi.

„Vreau să sparg barierele. Trebuie să laşi totul deoparte şi să fii tu. Pasiunea mea de a fi însoţitoare de bord izvorăşte din dorinţa de a-i face pe oameni fericiţi”, aspus Georgia.

Compania aeriană Jetstar a luat legătura cu Georgia pentru a-i oferi această şansă, după ce sora ei a postat o înregistrare pe Facebook în care ea pretinde că este stewardesă.

„Am postat video-ul pe pagina de Facebook a Georgiei, pe care am făcut-o după acel moment de celebritate din 2016”, a povestit sora Georgiei, Kathryn.

Compania  a contactat-o pe tânără şi i-a oferit şansa să fie însoţitoare de bord pe zborul din Brisbade către Mackay.

„A făcut instructajul de siguranţă de la bordul aeronavei, a întâmpinat şi a servit pasagerii. A fost extraordinară”, a declarat Kathryn.

„A vorbit cu toată lumea, iar pasagerii s-au simţit foarte bine în compania ei. A fost o experienţă fantastică pentru ea”, a mai spus sora Georgiei.

De aceeaşi părere au fost şi membri echipajului, care au declarat că s-au bucurat să o aibă la bord alături de ei şi că i se potriveşte perfect această meserie.

Distribuie articolul: