Sophia Hadjipaneteli este un model care s-a născut şi a crescut în Cipru, apoi a ales să se mute în America pentru a studia marketing la Universitatea din Maryland. Prin intermediul platformelor de socializare, a devenit o activistă, militând pentru frumuseţea neconvenţională, şi anume alegerea de a avea o monosprânceană.

View this post on Instagram

Spending the best years of my life being myself ❤️

A post shared by Sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on

Sophia, în vârstă de 24 de ani, are peste 400.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, iar fanii ei se împart în două tabere: cei care îi înţeleg standardul de frumuseţe şi cei care o blamează pentru felul inestetic în care arată sprâncenele ei.

„Nu fac acest lucru pentru a le arăta oamenilor că trebuie să le placă aspectul meu fizic, o fac mai mult pentru a le demonstra că îşi pot continua viaţa având totuşi o preferinţă”, a povestit modelul într-un interviu pentru Harper’s Bazaar.

De altfel, Sophia a obosit să şi le îngrijească mereu şi să le penseze. 

„Am văzut un videoclip pe Youtube în care cineva îşi vopsea sprâncenele. Am încercat acelaşi lucru şi cred că am făcut ceva greşit pentru că au ieşit închise la culoare. Fratele meu era de genul „ţi se potrivesc””. Înainte de culcare, nu ezită să-şi ungă sprâncenele cu ulei de ricin.

Pe lângă comentariile care pornesc de la „eşti frumoasă şi eşti o inspiraţie, dar ai arăta mai bine fără acele sprâncene”, până la critici mult mai neplăcute, Sophiei îi place să se machieze.

„Mă machiez şi am monosprânceană pentru că asta am ales şi asta este ceea ce îmi place”, a mai precizat modelul.

Distribuie articolul: