Goana după popularitate pe rețelele de socializare a făcut încă o victimă. Andreea avea doar 23 de ani și a călătorit la Paris, împreună cu iubitul ei, pentru o vacanță romantică, care se voia finalizată cu o cerere în căsătorie. A vrut să imortalizeze momentul printr-o fotografie spectaculoasă, în zona Turnului Eiffel, dar a căzut în gol, de la zece metri.

„Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta .. Te voi iubi mere, îngerul meu scump și drag”, a scris Andrei, iubitul Andreei, pe Facebook.

Pe 1 aprilie, Andreea şi iubitul ei se aflau pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel şi unde se pot face poze foarte romantice.

La un moment dat, în timp ce încerca să facă poza perfectă, Andreea s-a împiedicat şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 10 metri.

Oamenii aflaţi în zona Palais de Chaillot au sunat disperaţi după ajutor, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe tânăra româncă. Din nefericire, din cauza loviturilor foarte grave suferite în urma căzăturii, Andreea s-a stins din viaţă.

Duminică, sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Andreea, în localitatea natală, Gilău, din judeţul Cluj. Ironia soartei, dar iubitul tinerei decedate este patronul unei companii ce se ocupă cu repatrierea și cu funeralii.

Distribuie articolul: