Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost mereu extrem de mediatizată și a generat controverse de-a lungul timpului, în special în legătură cu decizia de a se căsători, care pare să întârzie să apară, chiar și după 12 ani de relație. O româncă stabilită în India de mai mulți ani a făcut dezvăluiri inedite despre relația celor doi.

Salman Khan a declarat, în mai multe rânduri că nu mai este cazul să se însoare acum, după mai multe eșecuri în dragoste. Acesta a și menționat că el și partenera actuală nu au de gând să facă acest pas. Simona Kumar este o româncă stabilită de mult timp în India și a povestit că indieni o iubesc foarte mult pe Iulia și are un succes fantastic în această țară asiatică.

Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Iulia și Salman Khan locuiesc în apartamentul acestuia din Mumbai de 10 ani, în condițiile în care sunt împreună de 12 ani.

„Ei sunt doi adulți. Când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Relația lor durează de 12 ani, de 10 ani locuiesc împreună în apartamentul lui din Mumbai. Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect”, a mai spus Simona Kumar.

Distribuie articolul: