Iulia Vântur a fost mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. S-au zvonit multe, însă ea a preferat să ţină departe de ochii presei dacă trăieşte sau nu o poveste de iubire. A apărut acum la TV şi a uimit pe toți. Iată cine e alături de ea în izolare. 

De ani la rând se zvoneşte că Iulia Vântur trăieşte o poveste de iubire cu Salman Khan. Zvonuri au rămas până acum, căci cei doi nu au făcut nicio declaraţie dacă sunt sau nu împreună, dacă se iubesc sau dacă au planuri de căsătorie. Au mai apărut împreună, s-au ivit speculaţii, dar ei sunt foarte discreţi. Îşi doresc ca viaţa personală să rămână…personală, să se laude cu cariera lor.

Iată că acum, chiar înainte de Paşte, cei doi au apărut împreună! Într-o ediţie recentă a emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype, direct din India, de la casa de vacanţă din Panvel, din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut şi Salman Khan.

Vedeta noastră povestea despre viaţa ei din India, în cadru a apărut celebrul actor Salman Khan. „Cred că a făcut-o intenţionat. Ştia că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied şi a venit fără să mă anunţe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spaţiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spaţiu destul de mare, de mişcare. M-am gândit şi la prietenii care sunt închişi într-un apartament şi nu au unde să se mişte. Am vorbit şi cu părinţii mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrăţişez, să fiu cu ei. Nu am mai fost demult cu ei de Paşte”, a spus Iulia.

În plus, Iulia Vântur a fost surprinsă şi a făcut câteva declaraţii despre Salman Khan: „Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanţă. El face o mulţime de lucruri, este un om conectat cu natura”. 

Sursa

Distribuie articolul: