Sophie Turner, starul din serialul „Game of Thrones”, s-a căsătorit de curând cu cântărețul Joe Jonas în cadrul unei ceremonii de nuntă desfășurate în Franța.

Nicolas Ghesquière, directorul creativ Louis Vuitton, a postat pe Instagram primele imagini cu rochia superbă de mireasă purtată de Sophie. Fotografia, realizată din spate, o prezintă pe actriță la una dintre probele pentru retușarea rochiei.
Creația spectaculoasă a casei de modă Louis Vuitton are spatele gol, mâneci scurte cu extensii transparente din dantelă și o fustă cu o croială de tip A, decorată cu aplicații strălucitoare. Pentru a completa look-ul din ziua nunții, Sophie a ales un voal cu margini din dantelă și aplicații albe.

„Frumusețe absolută!”, a scris designerul Nicolas Ghesquière în mesajul care a însoțit postarea.

Acesta și-a arătat aprecierea pentru muza sa, Sophie, care este și brand ambassador al casei de modă.

O oră mai târziu, cuplul a postat o imagine alb-negru cu ei doi din ziua nunții, rochia putând fi astfel observată și din față.
Sophie a optat pentru un decolteu V adânc, până aproape de cordonul taliei. Pentru că a ales o rochie de mireasă elaborată, actrița a renunțat la purtarea accesoriilor și avut o coafură simplă, cu părul lăsat liber pe spate.
Soțul său, cântărețul Jos Jonas, a purtat un costum negru cu cămașă neagră semnat Berluti și pantofi Louis Vuitton.
Eva.ro