O fată de 14 ani din Chişinău, sensibilă şi plină de talent, a făcut senzaţie în rândul juraţilor la X Factor România. Acasă nimeni nu crede în talentul ei, mai mult, fata e batjocorită de colegii de clasă, în timp ce la Bucureşti a primit toată aprecierea specialiştilor.

Xenia Chitoroagă a trecut și prin momente grele la doar 14 ani, câţi are, şi povesteşte despre acestea cu lacrimi în ochi. Batjocorită de băieții din clasă și trădată de cei mai buni prieteni, tânăra s-a refugiat în muzică: îi place rock-ul şi pop-indie-folck. Iată prezentarea tinerei pentru concurs:

Horia Brenciu a pus pe fugă toţi băieţii răi şi inamicii Xeniei. Puştoaica i+a impresionat de+amdreptul pe juraşi prin prestaţia sa. “Cred că sunt cea mai fericită!”, a spus Xenia Chitoroagă.

“Dacă steaua ta norocoasă te-a adus la Bucureşti, sper să te aducă de mai multe ori”, a declarat Horia Brenciu.

“Ai o frazare şi o voce extrem de curată, cânţi minunat”, a recunoscut Delia.

“A fost fantastic, îmi face o plăcere enormă să aud un tânăr care dă drumul la glas: ai fost tu la vârsta ta, ai cântat senzaţional. Interpretarea ta a fost, pe bune, extraordinară”, a mai adăugat Ştefan Bănică Jr. Toţi cei trei juraţi i-au dat afirmativ pentru evoluţia ei de mai departe la acest show de talente vocale.