Recent, prezentatoarea Elena Mogîldea a dat o noutate frumoasă pe pagina sa de Facebook! Aceasta și-a anunțat prietenii că urmează să apară în serialul românesc „Adela”, mai multe detalii vezi în cele ce urmează. 

„Atât de fericită sunt că fac parte din distribuția serialului Adela, alături de o super echipă de producție și actori talentați.
Mulțumesc doamnei @ruxandraion pentru șansa și încrederea pe care mi-a oferit-o.
Sper să o îndrăgiți pe Gia, pentru că este un personaj iubibil. 💕 Vă spun pe cuvânt. 😁, a scris Elena în postarea de pe Facebook. 

Elena Mogâldea va interpreta în acest serial rolul Giei Ruben, o antrenoare de fitness cu propria emisiune la TV. Menționăm că aceasta este prima apariție la TV pentru Elena.

„Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp. Gia, personajul pe care-l interpretez, este o tipă jovială și prietenoasă, dar care ascunde și un caracter profitor. Își neagă proveniența și își dorește să urce pe scara socială prin intrigi și bârfele la care participă. Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, a declarat Elena Mogîldea pentru a1.ro.

Sursa foto: Facebook