Adriana Bîtcă, actrița și prezentatoarea cu rolul Jannei, nepoata doameni Dora la „DoraShow” de la Jurnal TV, pleacă de la ecrane. Despre acest lucru a anunțat Dora pe pagina oficială a emisiunii TV.

„Azi am filmat ULTIMA emisiune alături de scumpa, draga, talentata, geniala, nebunatica, carismatica, debilașca JANNA… Începund de mâine seara studioul DoraShow va fi mai sărac, mai pustiu și mai nu știu cum ((( #adrianabitcă, eu Emilian Crețu îți mulțumesc mult că ai avut încredere în mine și că m-ai făcut să te iubesc nu ca un prieten, sau ca un coleg, dar ca un părinte… (știu că sunt patetic, dar asta a simțit Dora alături de Janna (((

Mâine seara fiți cu ochii pe DoraShow la #JurnalTV și LIVE pe Facebook…
O despărțire dureroasă și care reflectă sută la sută realitate din acestă țară…
Azi am simțit extact ce simte un părinte atunci când se desparte de proprii copii și care pleacă dracu știe unde pentru un viitor mai bun…”, a notat Doamna Dora pe pagina DoraShow.

Adriana Bâtcă a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și a lucrat o perioadă în echipa Teatrului Național Eugene Ionesco, plecând odată cu Emilian Crețu, Ina Colbasiuc și alți colegi de generație.