Celebrul om de televiziune Jimmy Fallon, recunoscut în special după titlul emisiunii americane „The Tonight Show”, pe care o prezintă, a menționat, în cadrul unei ediții recente, numele primadonei ruse Alla Pigaciova și o piesă din trecut a acesteia. Din păcate, nu într-o lumină tocmai pozitivă.

Fallon a atins, în direct, subiectul muzicii rusești de estradă și a „veteranilor” care și-au lăsat creațiile în urma lor.

Aici, i-a fost comod să menționeze și numele cântăreței ruse Alla Pugaciova. Prezentatorul emisiunii „The Tonight Show” și-a amintit, atunci, de piesa „Superman”, din repertoriul anilor ’80 al artistei.

Acesta a scos în emisie directă un disc de vinil care conține această piesă, pe cutia căria este ilustrată Alla Pugaciova, alături de un bărbat.

jety

Prezentatorul TV a râs de coperta ambalajului pe care Pugaciova e ilustrată la volanul unei mașini, având în spatele ei un bărbat îmbrăcat în costum de Superman. De asemenea, Fallon a menționat că include această piesă într-un anti-top de muzică, cu mențiunea „Nu includeți”, din cadrul rubricii „Do Not Play”.

În acest anti-top de muzică sunt incluse cele mai vechi, bizare și nereușite piese muzicale.

Minutul 04:50:

Foto: captură YouTube

Distribuie articolul: