Ieri, Miranda, fiica jurnalistei Daniela Ciocanu, a împlinit vârsta de doi anișori. Cu această ocazie părinții i-au organizat o petrecere ruptă parcă din povești.

Petrecerea Mirandei a avut loc în curtea casei familiei Ciocanu, care a fost amenajată, de o echipă de specialiști, în tematica circului: lama, panda, iepuraș gigantic, spărgătorul de nuci, prinț și prințese, au fost mascotele serii, iar prezentatorii circului erau animatorii copiilor.

Printre invitații petrecerii au fost și Sofia Obadă, Inna Colbasiuc, buneii Mirandei și sora Danielei Ciocanu. Invitații au fost serviți cu cocktailuri exclusive, barbeque, burgere, shaorma, hot-dog și multe altele.

Mica prințesă a fost îmbrăcată într-o rochie albă în același stil cu mama sa, prezentatoarea știrilor din sport, care a fost într-o rochie albă mulată pe corp și cu o dantela bej la gât. La finalul serii Daniela Ciocanu și-a schimbat rochia pe o pereche de blugi, top și o rochie transparentă de-asupra, la fel, totul în culoarea albă, iar omagiata a ales o salopetă de blugi.

Dansurile, jocurile și muzica bună nu au lipsit de la petrecere.

La mulți ani fericiți, Miranda!

Foto: Instagram/ Daniela Ciocanu