În ultima vreme Will Smith e foarte activ pe pagina sa de Instagram, având grijă să-și țină urmăritorii informați. Una dintre postările sale i-a cam îngrijorat pe internauți așa cum acesta ar fi rămas fără câțiva dinți în urma unei partide de golf cu Jason Derulo, ori așa a vrut el ca noi să credem…? 

Totul a s-a întâmplat când Smith a încercat să-l ajute pe Derulo cu lovirea unei mingi de golf. Lucrurile nu au mers tocmai bine, pentru că Derulo, novice în lumea golfului, l-a lovit pe Smith în față.

Smith își arată apoi dinții sparți către cameră, dar nu a fost clar sau nu dacă video-ul era o glumă. Fanii s-au arătat destul de îngrijorați de acest incident. Mulți și-au pus și întrebări în legătură cu veridicitatea incindetului, deoarece, o astfel de traumă ar fi trebuit să fie mult mai dureroasă.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

And we never saw @jasonderulo again

Публикация от Will Smith (@willsmith)


Pentru a crește nivelul de credibilitate, Derulo a comentat la postarea lui Smith: Cunosc un dentist bun. Dă-mi mesaj în cel mai scurt timp.

După postarea video-ului, Smith a postat o poză stând lângă Derulo cu noul lui zâmbet, cu textul: Trebuie să nu-l mai invit pe Jasen Derulo pe la mine acasă”. Derulo a postat aceeași poză cu textul: „Will învață în sfârșit să-și accepte noul zâmbet.

Totuși ținem să credem că acest filmuleț este unul înscenat, mai ales că Will chiar se distrează în ultima vreme bine de tot cu acest tip de filmulețe pe pagina lui de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

New quarantine workout: how to lose 11 pounds in 5 seconds⁣. ⁣ 📹 @maxgoodrich inspo @ashleynocera

Публикация от Will Smith (@willsmith)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

You ain’t even seen leg day, @jasonderulo 📹 @chrisashley

Публикация от Will Smith (@willsmith)

Sursa: Protv.ro 

Distribuie articolul: