Este vorba despre Nastea Cocervei, care a mărturisit că a prestat diferite servicii intime, de dragul banilor. Motivul a fost unul de viață și de moarte, întrucât mama sa făcuse cancer, iar ea a vrut să o salveze.

Nastea a povestit detalii tulburătoare în cadrul unui interviu, care au scos la iveală lucruri neștiute din trecut. Așa se face că, participanta show-ului Dom 2 a prestat servicii intime o perioadă, pentru o cauză nobilă.

S-a întâmplat în perioada când ea aflase despre diagnoza cruntă a mamei sale, iar iubitul i-a întors spatele, refuzând să o ajute. „ Eram într-o relație mai bine de o lună, când mamei i-au depistat cancer. Eram disperată, trebuia să reacționez imediat ca să o ajut. L-am rugat pe iubitul meu să-mi dea o mână de ajutor însă el m-a refuzat. Mai mult, m-a jignit numindu-mă jigodie cinică, că aș avea nevoie doar de bani de la el. Diagnoza scrisă negru pe alb pe hârtie și nici alte dovezi de la medici, nu l-au făcut să ma creadă că într-adevăr aveam mare nevoie de bani pentru tratamentul mamei. Așa am recurs la o soluție extremală și m-am culcat cu mai mulți bărbați, de dragul banilor.”

 

După ce s-au împăcat, Nastea spune că îi povestise iubitului ei despre tot ce a fost nevoită să facă ca s-o salveze pe mama sa. „I-am povestit totul, îmi dăduse atunci 100 de mii de ruble pentru operația mamei, însă acum, de fiecare dată când ajungem să ne certăm, el îmi scoate ochii pentru tot ceea ce am făcut. Au fost momente când din cauza stresului și a disperării am vrut să-mi pun capăt zilelor, însă am încercat să mă gândesc la cei dragi în acele momente și asta mi-a dat putere.”, a mai specificat Nastea Cocervei

 

Citește și: Un cuplu al show-ului Dom 2 și-a cumpărat o casă de lux. Cum arată locuința de milioane (Foto)

Distribuie articolul: