Chiar dacă petrec mai mult timp printre nori decât la sol, mulți angajați tineri ai companiilor aeriene reușesc să devină și bloggeri iscusiți. Astăzi o veți cunoaște pe Michelle Guris - o fată din Țările de Jos, care ia cu asalt spațiul virtual, împărtășind secrete din aviație.

„Dutchpilotgirl” – așa este supranumită în spațiul virtual Michelle Guris. Tânăra este pilotul unui avion de model B737 în cadrul companiei aeriene Ryanair și împărtășește cu drag internauților detalii din cariera și timpul său liber. Pe Instagram, o urmăresc peste 27 de mii de oameni, iar pe canalul său de YouTube a adunat mai bine de 2,5 milioane de vizualizări.

Michelle a devenit pilot în 2013, după 2 ani de studii intensive la Aviation Academy CAE Aviation Academy, iar acum susține că timpul pe care îl petrece în zbor îi aduce relaxarea și fericirea weekendurilor petrecute în natură. Cel care a îndemnat-o să obțină licența în aviație a fost bunicul ei.

Bloggerița a obținut notorietate după publicarea pe YouTube a unui clip cu primul său zbor solo din viață. A durat 33 de minute (Barcelona – Ibiza). Așadar, Spania, Polonia, Italia, Insulele Canare și Maroc sunt doat câteva destinații pe care Michelle le-a vizitat grație meseriei sale.

Faptul că primește o mulțime de întrebări de la internauți o inspiră să împărtășească și o mulțime de „răspunsuri” video pe YouTube și alte rețele sociale.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: