Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani. Cu această ocazie Publicația „Interview” i-a făcut un cadou, dedicându-i coperta pentru primul număr al revistei din primăvară. Astfel, Jennifer a avut o nouă ședință foto și a acordat un interviu plin de detalii interesante despre viața ei.

Aniston și-a amintit despre copilărie, începutul carierei sale de la Hollywood și a povestit despre cel mai mare vis al ei.

Aceasta a mărturisit că reușește mereu să rămână pozitivă, chiar și atunci când lucrurile o iau razna și zice că această trăsătură se datoarează părinților ei.

„Cred că acest lucru se datorează faptului că am crescut într-o familie imperfectă. Au fost momente când nu mă simțeam tocmai în siguranță, am văzut cum adulții nu erau buni unii cu alții. Și, la un moment dat mi-am dat seama că eu nu vreau să fiu ca ei, nu mai vreau să trăiesc ceea ce am trăit cândva. Nu-mi doream ca cei din preajma mea să simtă ce am simțit eu în trecut. Deci, cred că, în această privință trebuie să le mulțumesc părinților”, spune Aniston.

Ea a recunoscut că acum poate fi ușor indispusă de cruzimea pe care o manifestă oamenii, inclusiv de cea care rezultă din activitatea mass-media.

„Pornind televizorul, ascultând știri, citind ziare – pot deveni foarte tristă și chiar foarte furioasă. Lăcomia umană, comportamentul dezonorabil și lipsa de recunoștință, asta mă dezamăgește. Într-un cuvânt, mă simt rău atunci când oamenii se comportă dezgustător, rănesc alte persoane și abuzează de animale”, spune Jennifer.

Fiind înrebată de marele ei vis, aceasta l-a descris succint.

„Aud valurile oceanului, îl văd pe el, aud zâmbete, văd cum aleargă copiii, aud chiar și gheața din pahar și simt mirosul ce vine de la mâncarea care se pregătește. Acesta este imaginea mea despre viitor”, a recunoscul actrița.


Sursa: Spletnik.ru