Ultimele tendințe în materie de fashion au fost prezentate pe 11 noiembrie la Shopping MallDova. Cel mai așteptat eveniment de fashion al toamnei – „Mall of Fame” – a adunat mămici cu pici, modele și vedete autohtone.

Natalia Rogovschii, director Marketing și PR Shopping MallDova: „De această dată, toate colecțiile au fost prezentate de către persoane publice, vedetele showbiz-ului autohton”.

Lilu, prezentatoarea evenimentului: „Am venit cu alte câteva rubrici noi, family style, și am ținut morțiș să avem chiar familii, atât cei care abia așteaptă un copil, cât și cei care au unul, doi sau chiar patru.  Am avut și secțiunea blănuri. Pentru că este toamnă, e iarnă în curând. Plus am avut și pregătirile pentru vacanță.”

Pe scenă, unde s-au prezentat ținute chic, pline de stil și culoare, au urcat nu doar vedete, dar și graviduțe, care au stârnit admirația tuturor vizitatorilor.

Cristina: „Îmi pare foarte bine organizat, modele sunt pur și simplu minunate”.

Doinița: „Am știut că o să fie aici cele mai renumite vedete de la noi, plus la asta vor prezenta cele mai frumoase ținute”.

Ulianna: „Vizitatorii au văzut cum pot fi combinate unele piese vestimentare, în deosebi, cum să-și asorteze mămicile ținutele cu cele ale copiilor”.

Iuliana: „Pentru femei și bărbați, pentru toți care vin la asemenea evenimente, să vină să învețe, să se inspire, să se îmbrace frumos, să fie la curent cu tendințele”.

Natalia Rogovschii, director Marketing și PR Shopping MallDova: „Aici oamenii vin nu doar să facă cumpărături, aici oamenii vin să își petreacă timpul liber, iar noi, prin intermediul acestor evenimente, reușim să le oferim un alt mod de socializare”.

Invitata specială a serii a fost interpreta Paula Seling, considerată drept un exemplu de rafinament și stil. Pe lângă micile secrete destăinuite vizitatorilor, interpreta i-a încântat pe note catifelate de pian.

Paula Seling, interpretă, România: „Publicul din Republica Moldova este extraordinar de cald. Aici am avut curajul să cânt piese cu text foarte greu, cu mesaj greu, și întotdeauna am fost primită extraordinar de bine. Mi se pare un eveniment de high class, accesibil publicului larg, un eveniment prin care se face o confirmare a faptului că bunul gust este la el acasă aici în Republica Moldova”.

Seara a prins contur grație rafinamentului și gustului deosebit al vinului spumant Cricova, care a fost partenerul principal al acestui eveniment. Toți oaspeții s-au bucurat de atmosfera relaxantă, savurând spumantele clasice marca Cricova.

Shopping MallDova vă așteaptă cu drag în magazine sale, pentru că este locul unde găsiți tot de ce aveți nevoie pentru a vă exprima personalitatea și pentru a fi în tendințe în această toamnă. Ne vedem la Shopping MallDova!

P

Distribuie articolul: