Regizorul moldovean se poate lăuda cu o colaborare inedită cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Pentru cel mai recent videoclip, Arash a apelat la ajutorul lui Roman Burlaca, iar rezultatul se ridică la așteptările noastre – o poveste orientală superbă redată așa cum ne-am imaginat.

„One night în Dubai” este piesa pentru care Roma Burlaca a muncit câteva zile, filmând, desigur, nu doar în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe, ci și în cel mai scump hotel din lume, Burj al Arab. Protagoniștii videoclipului sunt Arash și Alena Shishkova. „Povestea de iubire” dintre artistul celebru și modelul rus se desfășoară pe holurile hotelului, pe acoperișul acestuia, dar și în deșert. Bărbatul, fiind cucerit de frumusețea ei o urmărește peste tot pe tânără.

Fie că este vorba despre amintiri sau doar mirajul unei nopți de vară, acesta pare că trăiește momente magice alături de femeia visurilor sale, în Dubai. Piesa semnată de Arash și Helena este una frumoasă, ce promite să fie hitul acestei veri.

Vă invităm să urmăriți filmulețul de mai jos și să vă dați cu părerea.

 Sursa video: Youtube.com

Foto: Instagram.com

Vezi imagini din timpul filmărilor din Dubai: Arash și fosta lui Timati, Alena Shishkova, protagoniștii videoclipului regizat de Roman Burlaca