Se pare că moldovenii sfințesc locul oriunde ar ajunge în lumea asta. Exemple avem multe, iar acestea nu fac decât să ne bucure și să ne facă mândri și mai mult de talentul și perseverența conaționalilor noștri. Un exemplu similar este Anna Pascari, o moldoveancă stabilită în Belgia, acolo unde și-a creat un brand vestimentar al ei și este foarte apreciată pentru creațiile pe care le face. Cel mai recent succes al Annei a fost că o rochie marca Yasmina a fost purtată chiar de Miss Belgia 2018.

La numai 28 de ani, Anna crește o fetiță și dezvoltă în fiecare zi brandul de haine pe care l-a numit Yasmina. Moldoveanca a pornit totul de la zero, iar pasiunea pentru creațiile vestimentare a impulsionat-o să treacă peste orice greutate. Vine din Orhei și, cu toate că a studiat medicină, pasiunea pentru haine, încă din adolescență, a urmărit-o mereu. A studiat foarte mult domeniul designului vestimentar, dar și marketingul. Are o licență ca decorator de vitrine și a făcut vitrinele pentru magazine celebre din Belgia.

Designul tuturor creațiilor Yasmina îi aparțin ei în totalitate. Producerea ideilor sale se întâmplă în Italia, de unde vin și materialele textile pe care creatoarea le folosește la crearea ținutelor. Mai nou, tânăra designeră pregătește o colecție de rochii de mireasă, foarte solicitate de viitoarele mirese de orice naționalitate. Primele modele le-a prezentat deja publicului.

Cel mai mare succes al Annei este totuși rochia prezentată de Miss Belgia 2018, care a devenit câștigătoarea concursului Face of Beauty International, purtând o creație Yasmina. Moldoveanca un exemplu demn de urmat și o sursă de inspirație pentru mulți moldoveni din Belgia și nu numai. Comunitatea de moldoveni de acolo o cunoaște bine, iar Anna a întins o mână de ajutor pentru mulți dintre ei.

Este o luptătoare, reușind practic peste tot să răzbată de una singură. Prietenele, foarte puține la număr, sunt cele care o ajută foarte mult, iar bunătatea îi este răsplătită, după cum ne asigură cei care o cunosc, prin succesul brandului Yasmina.

Distribuie articolul: