Despre succesele Cristinei Morari în Emiratele Arabe vă mărturiseam încă în prag de vară. Talentata basarabeancă e stabilită de câțiva ani în Dubai, iar creațiile brandului său - Posh Affairs Atelier, au ajuns să fie purtate de către nume sonore din întreaga lume! În ultimele luni, tot mai multe vedete au devenit ambasadoare ale brandului său!

Dragă Cristina, una dintre cele mai frumoase colaborări ale tale este cea cu vedeta TV Polina Butorina, 0 adolescentă de 14 ani originară din Rusia, dar extrem de populară acum în Dubai. Ce ținute au marcat colaborare voastră? 

Polina Butorina este o adolescentă foarte talentată din Rusia, care locuiește în Dubai. Este actriță Hollywood, interpretă și prezentatoare TV. Pentru multe evenimente mondene Polina alege creații Posh Affairs Atelier, de multe ori creăm rochii personalizate pentru scenă.

Am remarcat câteva dintre ținutele atelierului tău și în garderoba Marinei Afrikantova. 

Marina Afrikantova, Miss World Russian Beauty New York și totodată participantă a proiectului rus „DOM 2” este și ea o prietenă bună a brandului nostru. Recent și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai și firește a ales să poarte o rochie sirenă de culoare roșie, din colecția noastră.

Deși este o personalitate cunoscută în Rusia, cu peste un million de followers pe Instagram, Marina este o femeie caldă, delicată, frumoasă și senzuală. În martie, am colaborat împreună pentru o ședință foto a noii colecții și am avut un mare succes.

Știm că puneți la cale un proiect. Despre ce este vorba? 

În cateva zile, pregătim împreună o mare surpriză. Sunt sigură că îi va cuceri pe toți prin frumusețea și naturalețea sa. Între timp am devenit bune prietene și petrecem mult timp împreună, atâta vreme cât Marina și prietenul ei, participant DOM 2 și el, sunt în vacanță.

 

Cine e Miriam Maz Hakim? A fost și ea, de curând, fericită să îmbrace o creație a atelierului tău. 

Maz Hakim este de origine afgană și australiană, actualmente – prezentoare Virgin Radio Dubai și autoare pentru revista Cosmopolitan Middle East. Ea ales o rochie din colecția noastră Prêt-à-porter de Lux pentru un eveniment grandios, organizat de revista Cosmopolitan.

Mai târziu, Mazz mi-a spus că rochia noastră i-a adus noroc, așa cum a câștigat titlul „Ultimate Female Inspiration 2016”.

O întrebare pe cât de banală, pe atât de semnificativă? Pentru ce calități crezi că sunt alese rochiile tale, din avalanșa de ținute oferite spre vânzare în Dubai? Care e rețeta succesului?

Pentru că punem preț pe calitatea serviciilor noastre și avem grijă de fiecare detaliu, multe femei de succes au devenind clientele noastre fidele.

 


 

Amintim că în primăvara acestui an, ținute by Posh Affairs Atelier au ajuns și în contextul Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

Recent, talentata moldoveancă și-a etalat o creație elegantă și în cadrul Arab Fashion Week, desfășurată în Dubai.

Felicitări și mult succes în continuare, Cristina!

 

Distribuie articolul: