Cu o seară înainte de nuntă, o Casey a primit un mesaj anonim care a făcut-o să îşi dea seama că este înşelată. Nu a spus nimic, însă a avut grijă să se răzbune pe partener chiar în faţa altarului.

Casey a povestit că a primit un mesaj de la un număr necunoscut chiar înainte cu o seară de momentul în care ea şi logodnicul ei, Alex, urmau să-şi unească destinele după o relaţie de şase ani, scrie news.com.au. „Eu nu m-aş căsători cu el. Tu vei face asta?“, este mesajul pe care l-a primit tânăra, însoţit de capturi de ecran ce conţineau conversaţii dintre viitorul soţ al miresei şi amanta sa, inclusiv selfie-uri cu cei doi. Astfel, Casey şi-a dat seama că era înşelată de câteva luni bune, după cum a povestit într-un editorial pentru whimn.com.

Tânăra a preferat să nu anuleze imediat nunta, ci a vrut să îi facă o „surpriză“ partenerului ei a doua zi, chiar în faţa altarului.    Spre surprinderea tuturor, Casey a apărut în biserică îmbrăcată în haine obişnuite, nu în rochie de mireasă şi, în loc să spună „da“ iubitului ei, a anunţat: „Nu va fi nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este“. După acest moment, tânăra a început să citească, de faţă cu toată lumea prezentă, dovada infidelităţii partenerului, mesajele primite de la numărul necunoscut.

„În acest weekend. Tu şi eu. Ceva fierbinte“, „Corpul tău este incredibil şi ştii foarte bine cum să îl foloseşti“, „Îmi lipseşti atât de mult. Nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Nu am mai simţit niciodată o astfel de atracţie“, sunau mesajele pe care viitoarea mireasă le-a primit.

După ce a citit mesajele, ea a mărturisit că l-a privit pe cel cu care urma să se căsătorească, iar acesta nu a avut nimic de spus şi a plecat ruşinat din biserică, povestește o invitată prezentă la eveniment.

Deşi nu s-a mai căsătorit, tânăra a sărbătorit alături de invitaţi: „Vă iubesc şi, oricât de îngrozitor este acest moment, mă bucur că sunteţi toţi aici. Nu va există o petrecere de nuntă, dar va fi o petrecere pentru a sărbători sinceritatea, iubirea adevărată şi ideea că trebuie să ne ascultăm inima chiar şi atunci când este dureros“. Tânăra a primit sute de mesaje de încurajare în care oamenii se declarau impresionaţi de curajul şi tăria de caracter de care a dat dovadă într-o astfel de situaţie delicată.

Sursa: Adevărul.ro

Foto: thestir.cafemom.com

Vezi și: Nuntă în sezonul rece? Vezi 30 de modele de rochii de mireasă cu mânecă lungă, propuse de designerii celebri

Distribuie articolul: