De mai bine de o lună, modelul australian, Miranda Kerr este oficial soția unui miliardar mai tânăr decât ea cu 7 ani. Nunta a avut loc la sfârșitul acestei primăveri, într-un cadru restrând, iar imaginile de la marea petrecere au fost ținute în mare taină. Totuși, ieri, revista Vogue a postat primul filmuleț în care apare frumoasa mireasă, în pline pregătiri.

Și pe contul de instagram al Mirandei Kerr au fost postate mai mult poze din cadrul evenimentului. Nunta celor doi a avut loc în California, iar mireasa a purtat o rochie haute couture marca Dior, ce poartă semnătura designerului Maria Grazia Chiuri. Creația este inspirată din rochia „iconică” purtată de Grace Kelly la nunta sa din 1956.

„Această rochie este una magică, extrem de frumoasă. Ador și coronița pe care o port astăzi”, menționează modelul în imaginile video.

O postare distribuită de Miranda (@mirandakerr) pe

 

Miranda și Evan au o relație încă din anul 2014. Antreprenorul de 26 de ani a devenit miliardar grație aplicației Snapchat, al cărei CEO și co-fondator este. Evan e unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, averea sa fiind estimată la 2,1 miliarde de dolari în luna iulie a acestui an.

Până la căsătoria cu Evan Spiegel, Miranda Kerr a fost soția lui Orlando Bloom, din 2010 până în 2013, cu care are și un copil.

Foto: Instagram.com, captură video