Rihanna este una dintre cele mai curajoase vedete, și o adevărată inspirație când este vorba de modă. Cântăreața, după ce a devenit și o femeie de afaceri de succes, este deseori văzută pe stradă în haine pe care multe femei nu le-ar purta, pentru că sunt prea „extravagante” sau prea scumpe.

Recent, Rihanna a fost surprinsă de presă pe străzile din Los Angeles. Ca de obicei, a furat toate privirile cu apariția ei. Îmbrăcată în pantaloni scurți de blugi și un tricou cu imprimeu, diva și-a completat ținuta cu o haină, care a costat aproape 10.000 de dolari: o jacheta pufoasă, bej în partea din față și galbenă în spate, cu o mulțime de franjuri care atârnă până în pământ.


Deși era deja întuneric, Rihanna nu a renunțat la ochelarii de soare. Și-a completat look-ul extravagant cu o geantă identică cu mantoul, pantofi sport, o bandană, mască de protecție și codițe împletite.

Vă amintim că Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, cu 1,7 miliarde de dolari în conturi, și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari). Cea mai mare parte a averii sale a fost strânsă datorită companiei sale de cosmetică, Fenty Beauty. De asemenea, alte sute de milioane vin din afacerea cu lenjerie intimă, și abia apoi din muzică.

Citește și: Cifra zilei: Rihannei i se cer 10 milioane de dolari

 

Distribuie articolul: