Nu am mai auzit noi piese de la Rihanna de multă vreme. De asemenea, vedeta nu mai apare în filme, toate pentru că și-a concentrat atenția asupra afacerii de frumusețe și modă. Acum Rihannei îi sunt cerute compensații fabuloase prin instanță, inclusiv datorită afacerii desfășurate de artistă.

Povestea este despre plagiat și a început odată cu emisiunea recentă: Savage X Fenty, unde Rihanna ar fi folosit piesa unei alte cântărețe, ce dorește să rămână anonimă. În plus, față de cuvintele de bază, au fost adăugate cuvinte din texte sacre islamice. Colac peste pupăză, această versiune a piesei a sunat, din greșeală, la prezentarea noii colecții a Rihannei. Acum, în ciuda scuzelor publice cerute, după o reacție profund negativă primită, artista susține că trebuie să se ascundă, deoarece a primit multe amenințări.

Se vrea intentarea unui proces de judecată, cu solicitarea despăgubirilor în valoare de 10 milioane de dolari.

Este demn de remarcat faptul că în ciuda sumei foarte mari pe care Rihanna ar trebui să o plătească, acești bani nu vor fi o pierdere signifiantă pentru cântăreață. La urma urmei, ea a fost numită recent cea mai bogată cântăreață din lume, iar brandul ei, Savage X Fenty, încă se vinde bine.

Foto: twitter

Sursa: peopletalk.ru 

Distribuie articolul: