Nata Eftene nu face doar fotografii artistice, dar și creații de toată frumusețea. După mai multe colecții cu ii din lână, pe care creatoarea le-a Intitulat LII, Nata a trecut să croșeteze accesorii utile. Și ce poate fi mai util în pandemie decât torbița pentru… mască!

A potrivit-o așa ca să încapă exact minim o mască și maxim câteva, iar ideea de a le purta igienic, dar și stilat, este chiar lăudabilă!

„Purtăm aceste măști, atunci când le scoatem de pe gură și nas, oriunde vrei. Pe mână, în buzunar, în geantă cu cheile și telefonul sau, am mai văzut și la ceafă… Este absolut incorect, nu e igienic desigur și nici stilat, dacă tot vrem să arătăm bine sau să fim la modă. Așa mi-am zis că o torbă mai mare, pe care eu le croșetez mai demult, poate deveni o torbiță – numai bună pentru a purta în ea masca”, ne spune Nata.

Exemple de AȘA NU

Fotografa și meșterița a creat mai multe în culori neutre, potrivite cu orice ținută. Torbițele handmade sunt la mare Căutare printre doamne, dar sunt și cavaleri pe care le procură pentru a le face cadou, ne povestește Nata Eftene.

Exemple AȘA DA

Foto: Nata Eftene