Probabil cei mai mulți dintre noi sunt tentați să arunce la gunoi hainele vechi, cele în care nu mai încăpem sau ținutele de care ne-am săturat. O mămică a venit cu o idee genială despre cum le-ar putea da o nouă viață. Ea transformă cămășile vechi ale soțului în ținute adorabile pentru fiicele lor.  

Stephanie Miller, profesoară de arte plastice în Utah, SUA, a venit cu această idee în momentul în care a primit în dar de la soțul ei o mașină de cusut de 50 de dolari procurată la Walmart.

„Locuiam într-un apartament micuț cu o singură odaie. Era prea puțin spațiu pentru picturile mele. Sufeream de depresie postpartum și simțeam că mi-am pierdut identitatea odată cu șocul maternității.”

Mașina de cusut a ajutat-o să își regăsească latura creativă. A învățat să confecționeze animale de pluș, a început să urmărească pe YouTube tutoriale despre cum se cos rochiile. old-shirt-dresses-stephanie-miller-3-598987c6b9f1f__880

„Trei luni în urmă, soțul meu a pus deoparte o grămadă de cămăși pe care i le-am dăruit de Crăciun. Voia să le dea la gunoi, lucru care m-a frustrat. Problema era că nu mai încăpea în ele, s-au strâmtorat. Le-am păstrat în speranța că voi face ceva nou din ele. Am văzut pe Instagram niște proiecte de împrospătare a hainelor vechi și m-am gândit să încerc și eu.”

old-shirt-dresses-stephanie-miller-2-598987c422374__880

De atunci, a făcut foarte multe haine pentru sine și fetele ei. Le place atât de mult rezultatul, încât orice cămașă se află acum în pericol. Atunci când fetele pun la spălat cămășile tatei vin cu o cerere despre o nouă rochie. Din fericire, prietenii și vecinii au tot donat hainele sau stofele lor, astfel încât Stephanie are mereu la îndemână materie primă pentru lucru.

Sursa: boredpanda.com

 

Distribuie articolul: