În timp ce tot mai mulți părinți le creează odraslelor încă de la naștere odăi cu paturi separate, mămica pe care o veți cunoaște mai jos, a decis să creeze un cuibușor comun pentru somn, cu „capacitatea” de 8 locuri.

Elizabeth Boyce este mama a 5 copii, iar având în vedere că soțul său are un handicap, femeia s-a gândit să găsească o soluție prin care toți copiii, dar și părinții, să se odihnească suficient.

A decis să creeze un pat de familie cu ajutorul unor piese care sunt disponibile în magazinele IKEA. Și-a împărtășit ideea mai întâi pe Instagram și chiar dacă nu a fost răsplătită cu aprecieri pozitive, Elizabeth și-a pus în aplicare planul.

„Am avut tot felul de paturi, dar am încetat să le mai folosim, căci copiii au început să doarmă pe podea. Le-am demontat și le-am unit pe toate într-o odaie, așa că acum, dormitorul conține un singur pat. Tom are necesități speciale, programul meu de muncă este instabil, iar copiii noștri dorm mai bine atunci când se află împreună”, spune fericita mamă.

Azi, membrii familiei Boyce sunt fericiți să doarmă alături exact ca într-un cuib în care aripile păsării-mamă pot simți în orice moment cum se simt puii care dorm.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: