Primii ani din viața bebelușilor sunt, de obicei, memorabili din cauza nopților nedormite. Unii părinți mai inventivi au descoperit uscătorul de păr și aspiratorul - drept gadget-uri de adormit copiii. Aceste dispozitive însă nu pot fi utilizate și noaptea, producând zgomote prea mari. O asemenea dilemă a pus-o, pe o mămică din Marea Britanie, în fața situației de a inventa ea însăși o gamă de produse de adormit copiii. În 7 ani, i-a reușit, iar astăzi, dispozitivele sale salvează de la nesomn multe familii din întreaga lume.

7547c23217950a811ca4c119696ed237„Sunt Lynda Harding, mamă a 6 copii iubitori și plini de viață și inventatoarea gamei de produse SweetDreamers. Când s-a născut Bradley, cel de-al șaselea copil, am luptat mult pe parcursul nopților, ca să îl ajut să adoarmă. Lupta a continuat până la 2,5 ani. Am încercat totul ca să-l liniștesc și am rămas uimită să descopăr că diminuarea luminii și sunetul de aspirator l-au putut adormi în câteva minute. Până acum totul pare clar, dar cum să pornești aspiratorul la 2 dimineața? Am răscolit și în magazinele online, cu dorința de a găsi acolo măcar un produs de adormire a bebelușilor, dar nu am găsit nimic potrivit.

Am fost hotărâtă să inventez eu însămi o gamă de produse care ar ajuta la calmarea micuților agitați, care să le ofere un somn sănătos, astfel încât toată lumea să se poată odihni.

12716209_1102447783120666_742717042947558232_o

În următorii câțiva ani, am cercetat problema cât de profund posibil, căutând informații de la experții din domeniul somnului, a departamentelor universitare și a cadrelor medicale. De asemenea, am consultat serviciile de îngrijire a copiilor și părinții cu copii mici. După 7 ani de gestație, în sfârșit a luat naștere și gama noastră de produse.

about-us-family

Au fost proiectate cu meticulozitate și cercetate de către experți, reprezentând un vis devenit realitate”, spune inventatoarea dispozitivelor SweetDreamers.

Vedeți, mai jos, cum funcționează dispozitivele care emană așa-zisul „white noise”:

ewan the dream sheep helps babies get to sleepSee how ewan the dream sheep helps babies settle to sleep

Posted by Ewan the dream sheep and friends on 28 Iunie 2016

Foto: Facebook, Pinterest

Distribuie articolul: