Angelina Graovac, jucătoare de tenis de 19 ani din Australia, încearcă să își finanțeze cariera printr-o metodă mai puțin obișnuită. Vinde fotografii nud pe o platformă pentru adulți.

Angelina Graovac nu vrea să renunțe la visul ei. Vrea o carieră de succes în tenis, iar pentru asta e dispusă să facă sacrificii. Aflată în afara primelor 1000 de jucătoare din lume, sportiva din Australia participă săptămână de săptămână la turnee ITF. Cum cheltuielile cu deplasarea și cu materialele consumabile sunt considerabile, Angelina a găsit o altă sursă de finanțare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Angelina Graovac (@angelinaagraovac)

Angelina Graovac se dezbracă pentru tenis

Angelina Graovac și-a deschis cont pe platforma OnlyFans, unde vinde fotografii în ipostaze provocatoare, pentru a-și suplimenta veniturile. Conform News.com, din tenis a strâns doar 3.500 de dolari. Marele ei obiectiv este accederea pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Sportiva din Australia a primit mai multe critici, cărora le-a răspuns printr-un mesaj postat pe Instagram: „E prea multă negativitate în lume. Fă tot ce poți să nu contribui și tu la asta. Trebuie să fii atât de ocupat încât să nu ai timp pentru a-i critica pe alții”, citează GSP.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Angelina Graovac (@angelinaagraovac)

Distribuie articolul: