E cunoscut faptul că, pentru orice artist, garderoba de scenă este un lucru extrem de prețios, iar atunci când vine vorba despre interpreții de muzică populară, vestimentația capătă nu doar o conotație materială, ci și una spirituală. Este și cazul Vioricăi Lupu, cea care la vârsta sa, se poate mândri cu o colecție de excepție.

O sută de baticuri tradiționale a reușit să colecționeze Viorica Lupu până la ai săi 30 de ani. Internauții au putut admira o parte din acestea, surprinse într-o imagine, postată ulterior pe contul de Instagram al artistei.

Pasiunea Vioricăi pentru portul popular este, probabil, moștenită chiar din primii ani de viață, așa cum întreaga familie a acesteia face parte din acest domeniu. La fiecare apariție, atât ea, cât și sora, dar și mama sa, care sunt de asemenea interprete de muzică populară, reușesc să surprindă cu ținute deosebite.

Anterior, Viorica Lupu a dezvăluit și de unde adună baticurile ce fac parte din colecția sa. Câteva dintre ele le are chiar de la o bunicuță din Cricova:

„Am cunoscut-o pe Doamna Eugenia Cojocaru din Cricova. O femeie credincioasă și care iubește muzica, tocmai de aceea am primit în dar de la ea aceste frumuseți”, a scris artista într-una dintre postări.

 

Foto: Instagram.com