Este o interpretă celebră și prezentatoare din Republica Moldova, stabilită de mai mulți ani în România: Aceasta a publicat pe Instagram o fotografie în care apare aproape goală și se acoperă doar cu un prosop. Cântăreața este într-o formă de invidiat și nu ezită să-și etaleze corpul pozând provocator.

Despre Ana Lesko vorbim. Aceasta promovează pe pagina ei de Instagram un mod de viața sănătos, face sport și este foarte atentă la aspectul său fizic. Pentru a demonstra efectele muncii asupra corpului Ana a publicat o fotografie provocatoare și foarte sexy unde își acoperă trupul aproape gol cu un prosop.

Urmăritorii au rămas încântați de apariția și formele Anei Lesko acest lucru îl putem deduce după numărul de aprecieri, care până în momentul actual, sunt aproape 11 mii.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva, citat de libertatea.ro.

Foto: Instgaram/ Ana Lesko