Interpreta Irina Tarasiuk și soțul său, Serghei Covalschi, cunoscuți și sub denumirea de trupa „Lume”, au evoluat ieri, pe scena de la iUmor. Și dacă alți basarabeni care au participat în concursul de peste Prut au impresionat cu numere umoristice de excepție, în acest caz lucrurile au stat cu totul altfel. Juriul a rămas mască la finalul prestației, iar comentariile negative nu au avut cum să lipsească.

Trupa „Lume” a prezentat o scenetă, care însă a fost jucată foarte prost. Aceștia au folosit un limbaj tipic moldovenesc, ba chiar și cuvinte din vocabularul rusesc, iar glumele nu au fost nici pe departe amuzante, fapt remarcat și de membrii juriului. Totuși, Irina a fost cea care i-a atras atenția lui Mihai Bendeac, care, neștiind că soțul acesteia este Sergiu și-a exprimat repetat admirația față de aspectul exterior al interpretei.

„Era frumoasă rău, era frumoasă. Mă luase un pic valul”, a spus Bendeac.

capture-20170424-124833

La finalul numărului, Delia a rămas uimită de faptul că cei doi s-au declarat drept artiști recunoscuți în Republica Moldova. Nici Cheloo nu a ezitat să le spună direct ceea ce crede despre evoluția lor la iUmor.

„Am avut parte de o scenetă de doi bani, interpretată prost. Pentru mine piesa este un gunoi, e o bătaie de joc la adresa tuturor oamenilor care încearcă să facă rap cu adevărat, în țara asta”, a menționat Cheloo.

„Mor, mă împușc”, a zis Delia.

capture-20170424-124307

Astfel, trupa „Lume” a primit trei de NU și a fost eliminată din concurs. Vedeți mai jos evoluția basarabenilor la iUmor.

Foto: captură video